KPN inloggen

Wilt u overal ter wereld even kunnen inloggen op uw KPN mail? Geen probleem met KPN webmail kunt u overal even inloggen en uw mail checken. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding en u kunt de webmail bereiken. Deze mail is van Outlook express en werkt bijna hetzelfde als de traditionele Outlook op uw Windows computer. De mail is vrij standaard en u kunt eenvoudig online mails versturen en ontvangen. Het enige wat u nodig heeft is een e-mailaccount en wachtwoord. Het eerste e-mailaccount maakt u direct aan bij het aanvragen van een internetabonnement bij KPN.

Inloggen op uw KPN webmail

Via Mijn KPN kunt u heel eenvoudig direct inloggen op uw webmail. Eventueel kunt u ook gebruik maken van onze directe link naar uw mail. Het kan natuurlijk gebeuren dat u ineens het papiertje kwijt bent waarop uw wachtwoord staat. Met wachtwoord vergeten kunt u direct het oude wachtwoord achterhalen. Met wat persoonlijke gegevens kunt u direct een nieuw wachtwoord aanmaken en weer inloggen op uw KPN webmail.

Storingen? Neem contact op met KPN

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een storing is, waardoor u even niet meer kunt inloggen op uw KPN webmail. Op de website van KPN staan de algemene storingen meestal aangegeven. Het kan natuurlijk gebeuren dat u een storing heeft die anderen niet hebben. U kunt dan het beste contact opnemen met KPN om zo de storingen op te lossen. Neem zo snel mogelijk contact op met KPN voor een oplossing met uw KPN webmail.