KPN inloggen

Wilt u overal ter wereld even kunnen inloggen op uw KPN mail? Geen probleem met KPN webmail kunt u overal even inloggen en uw mail checken. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding en u kunt de webmail bereiken. Deze mail is van Outlook express en werkt bijna hetzelfde als de traditionele Outlook op uw Windows computer. De mail is vrij standaard en u kunt eenvoudig online mails versturen en ontvangen. Het enige wat u nodig heeft is een e-mailaccount en wachtwoord. Het eerste e-mailaccount maakt u direct aan bij het aanvragen van een internetabonnement bij KPN.

Inloggen op uw KPN webmail

Via Mijn KPN kunt u heel eenvoudig direct inloggen op uw webmail. Eventueel kunt u ook gebruik maken van onze directe link naar uw mail. Het kan natuurlijk gebeuren dat u ineens het papiertje kwijt bent waarop uw wachtwoord staat. Met wachtwoord vergeten kunt u direct het oude wachtwoord achterhalen. Met wat persoonlijke gegevens kunt u direct een nieuw wachtwoord aanmaken en weer inloggen op uw KPN webmail.

Storingen? Neem contact op met KPN

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een storing is, waardoor u even niet meer kunt inloggen op uw KPN webmail. Op de website van KPN staan de algemene storingen meestal aangegeven. Het kan natuurlijk gebeuren dat u een storing heeft die anderen niet hebben. U kunt dan het beste contact opnemen met KPN om zo de storingen op te lossen. Neem zo snel mogelijk contact op met KPN voor een oplossing met uw KPN webmail.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *