Telfort inloggen

Telfort webmail is ideaal om gewoon even snel uw mail te checken. U kunt overal ter wereld inloggen via onze link. Het enige wat u nodig hebt is een computer met internetverbinding om in te loggen op de webmail. U krijgt een Telfort e-mailadres bij een Telfort internetabonnement. Via onze website kunt u direct doorklikken naar de Telfort webmail en direct uw mail checken of versturen. Telfort heeft gewoon een standaard webmail service zonder extra poespas. U kunt online alleen mails versturen en ontvangen.

Inloggen of uw wachtwoord vergeten bij Telfort webmail?

Wilt u even snel inloggen op uw Telfort webmail? Maak gewoon gebruik van onze online service en log online in op onze mail. Bent u per ongeluk even uw wachtwoord vergeten? Geen probleem u kunt deze direct aanvragen met een aantal simpele vragen over uw persoonlijke gegevens. U krijgt direct een tijdelijk wachtwoord en deze kunt u weer wijzigen in uw eigen wachtwoord. U kunt heel eenvoudig uw wachtwoord weer herstellen en weer inloggen zoals u gewend bent.

Storing? Neem contact op met Telfort

Heeft u last van storingen op uw Telfort webmail? Natuurlijk kan dit altijd gebeuren en ligt dit lang niet altijd aan uw eigen computer. Het kan gebeuren dat er op dit moment storingen bij Telfort zijn. Geen probleem want u kunt online checken of er op dit moment storingen bij Telfort zijn. Als er geen storingen bekend zijn dan kunt u even contact opnemen met Telfort. Ze helpen u graag om een eventuele storing op te lossen.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *