Online inloggen

Uw eigen persoonlijke e-mailaccount krijgt u automatisch bij Online bij het aanvragen van uw internetabonnement. U kunt nu online wereldwijd e-mails versturen en ontvangen via uw eigen online webmail. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internetverbinding om de webmail op te openen. Het enige wat u nodig heeft om in te loggen is een gebruikersnaam en wachtwoord. Via onze website kunt u rechtstreeks inloggen op uw eigen online webmail. Deze gegevens heeft u per post ontvangen bij het aanvragen van uw abonnement bij online.

Wachtwoord vergeten bij Online.nl?

Helaas kan het weleens gebeuren dat u ineens niet meer kunt inloggen bij online.nl. U bent misschien uw wachtwoord vergeten en u heeft de brief van de provider niet meer bewaard. Gelukkig kunt u altijd online uw wachtwoord opvragen bij online.nl. Dit kan door een speciaal nummer te bellen of om een nieuw wachtwoord per post te laten sturen. Via onze website kunt u achterhalen waar u terecht kunt om uw wachtwoord op te vragen.

Storingen? Neem contact op met Online.nl

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er ineens een storing is bij online.nl. U kunt door de storing ineens niet meer inloggen op uw account. Als een storing het probleem is dan kunt u deze vaak niet zelf oplossen. Mocht u na een paar uur er nog last van hebben dan kunt u even contact opnemen met online.nl. Ze helpen u graag met het oplossen van eventuele storingen. Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets verkeerd staat ingesteld op uw computer. Op onze website komt u de gegevens tegen om contact op te nemen met Online.nl.

Voorkom spam, malware en virussen

Spam is het ongevraagd versturen van (veelal) grote hoeveelheden e-mails waar de ontvanger niet om heeft gevraagd en niet op zit te wachtten. Naast deze ongevraagde e-mails zijn virussen een grotere bedreiging. Spam is vervelend, maar malware en virussen zijn gevaarlijk! Voorkom deze problemen en surf naar virusscannerervaring.nl

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *