UPC inloggen

UPC webmail is sinds een tijdje verandert in de Ziggo webmail. Het grote verschil is dat u nu nog veel meer kunt met uw webmail. U kunt op uw computer niet alleen uw UPC webmail checken, maar ook mails ontvangen en versturen met andere webmails. Denk bijvoorbeeld aan uw Hotmail die u online kunt koppelen aan uw webmail account. U kunt net als dat u voorheen gewend was natuurlijk gewoon nog mails versturen en ontvangen via uw UPC webmail. Naast het versturen en ontvangen van e-mail kunt u social media koppelen. U kunt zo direct de laatste meldingen van Facebook en Twitter zien via uw webmail.

Inloggen op uw UPC webmail

Inloggen op uw UPC webmail gaat tegenwoordig gewoon via Ziggo. U kunt dus niet meer via UPC zelf inloggen. Op onze website kunt u direct doorklikken naar het inlogscherm van UPC. Het enige wat u nodig heeft is uw oude UPC gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u per ongeluk uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u deze heel eenvoudig online opvragen via Ziggo. Voorlopig kunt u in ieder geval nog steeds uw oude gebruikersnaam gebruiken inclusief @upc.nl.

Storingen en contact

Heeft u problemen met uw UPC webmail? Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er storingen zijn waardoor u even geen mails kunt ontvangen en versturen. Op de website van Ziggo staan eventuele storingen met de webmail altijd aangegeven. Staan er geen storingen op de website, maar heeft u wel problemen? Geen probleem u kunt altijd even contact opnemen en laten uitzoeken wat er mis is.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *