Zeelandnet inloggen

Ben je klant bij DELTA N.V.? Dan dan kun je inloggen bij Zeelandnet Webmail. Zeelandnet is een website die deel uitmaakt van DELTA N.V., een bedrijf dat de provincie Zeeland voorziet van gas, elektriciteit, water, internet en telefonie. Met je Zeelandnet mail kun je overal ter wereld jouw e-mail bekijken. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot het internet en je gegevens zodat je kunt inloggen. Als je dit wenst kun je je Zeelandnet webmail koppelen aan een e-mailprogramma als Outlook live, Thunderbird of Apple mail. Let wel dat je dit e-mailprogramma enkel kunt gebruiken op je eigen apparaat, dit kan een pc, laptop, tablet of smartphone zijn.

Hulp bij inloggen op Zeelandnet webmail

Ervaar je problemen tijdens het inloggen? Dan heb je mogelijk je wachtwoord of je gebruikersnaam vergeten. Deze kan je altijd opnieuw instellen aan de hand van enkele persoonlijke vragen. Op die manier weet Zeelandnet altijd dat het wel jij bent die een verandering wilt aanvragen.
Kun je helemaal geen contact maken met je Zeelandnet webmail? Dan is het mogelijk dat er een storing bij Zeelandnet zelf aan de hand is. Een lijst met storingen vind je op de website zelf. Verder kun je ook bij de Helpdesk terecht met vragen of problemen. Aan de hand van de veelgestelde vragen vind je vaak al snel de juiste oplossing. Is dit toch niet geval? Dan kan je er nog altijd voor kiezen om contact op te nemen met de klantenservice via e-mail, Facebook of Twitter.

Zeelandnet mail koppelen aan een ander e-mailadres

Een extra webmail betekent natuurlijk weer extra gegevens om te onthouden. Als je daar niet zo goed in bent en al je e-mails liever op een plaats laat aankomen, is het mogelijk om jouw Zeelandnet mail te koppelen aan een ander e-mailadres. Dit doe je door in de instellingen te kiezen om je e-mails te laten doorsturen. Verder kan je hier ook een afwezigheidsbericht inschakelen en nog veel meer.

Tot slot is het ook fijn om te weten dat je bij Zeelandnet ook een persoonlijke pagina hebt. Op Mijn Zeelandnet kan je al je abonnementen bij DELTA N.V. online beheren.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *