Caiway inloggen

Caiway is een aanbieder van kabeltelevisie, internet en digitale telefonie. Het bedrijf is voornamelijk actief in het westen van Nederland. Enkele voorbeelden van plaatsen waar Caiway actief is zijn: Westland, Aalsmeer, Loenen aan de Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Overasselt, Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente. Eigenlijk is Caiway de naam waaronder het bedrijf CAIW opereert. CAIW webmail volgt de technische veranderingen op de voet zodat het altijd als eerste op de innovatieve trein kan springen. Zo geniet je als klant altijd als eerste van de nieuwste mogelijkheden voor razendsnel internet, televisie en telefonie.

Zo ga je aan de slag met Caiway webmail

Wie klant is bij Caiway heeft recht op een Caiway webmail account. Inloggen doe je met de verkregen gebruikersnaam en wachtwoord. Indien je een van beide vergeten bent, kun je deze altijd opnieuw aanvragen aan de hand van enkele persoonlijke vragen. Zo kan niemand zomaar jouw wachtwoord gaan opvragen. Eenmaal je bent ingelogd, kun je je e-mails bekijken, beheren, verwijderen en zelf e-mails versturen. Je kunt er ook voor kiezen om je account te koppelen aan een e-mailprogramma of je mails te laten doorsturen naar een ander e-mailadres. Deze voorkeuren kun je allemaal aanpassen in de instellingen in je Caiway mail.

Mijn Caiway: wat is dat?

Mijn Caiway is je persoonlijke serviceomgeving waarop je alles omtrent Caiway makkelijk online kunt regelen. Zo kun je heel snel diensten bestellen, facturen inkijken, een verhuis doorgeven, je persoonlijke gegevens wijzigen of een abonnement aanpassen/opgeven. Mijn Caiway inloggen doe je aan de hand van de gegevens die je hiervoor ontvangt in een persoonlijke brief. Meestal zijn deze gegevens gelijk aan de inloggegevens voor je Caiway mail. Op beide pagina’s is het mogelijk dat er nu en dan storingen zijn. In dat geval kun je bij de veelgestelde vragen vaak de oplossing vinden. Controleer ook altijd bij het ingeven van je wachtwoord of CAPSLOCK niet aanstaat. Een wachtwoord ingeven is namelijk altijd hoofdlettergevoelig.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *