Gmail inloggen

Inloggen op Gmail webmail

Het is altijd fijn om hulp te krijgen bij het inloggen op je Gmail webmail account. We leggen het je dan ook graag stapsgewijs uit en we leggen je uit wat je moet doen wanneer er sprake is van storing. Ook zijn er veel voordelen als jij van Gmail gebruik maakt en ook daar besteden wij tijd aan. Lees daarom alles op je gemak door zodat je bent voorbereid op alles wat je uit Gmail webmail kunt halen.

Hoe log je in op je Gmail webmail?

Je hebt een Gmail webmail account, maar hoe log je in? Je kunt je Gmail openen via de computer of middels de Gmail app bijvoorbeeld. Je logt als volgt in:

  • Je gaat om in te loggen eerst naar gmail.com.
  • Dan geef je je mailadres aan van je Google account, of je telefoonnummer.
  • Dan voer je je  wachtwoord in en dan kun je inloggen.

Het is mogelijk dat je informatie al is ingevuld en dan kun je misschien met een andere account in moeten loggen. Dan kies je een ander account gebruiken. Let goed op dat wanneer je via een openbare computer inlogt dat je dan ook uitlogt en de computer je gegevens niet opslaat.

Storingen bij Gmail webmail

Er kan altijd sprake zijn van een storing bij Gmail webmail. Wanneer dat zo is kan dat op de pagina vermeld staan. Maar het kan ook op de website vermeld staan van Gmail. Maar het kan ook aan je eigen browser liggen en dan is het beter om opnieuw op te starten. Mocht je er dan nog niet in kunnen dan kun je altijd de klantenservice van Gmail benaderen en dan kunnen zij aangeven of dat er sprake is van een storing. Ook kunnen zij anders met je meekijken over hoe je in kunt loggen.

Voordelen         

Er zijn altijd voordelen wanneer je gebruik maakt van Gmail webmail. Bij Gmail kun je je agenda beheren, maar ook gebruik maken van Gmail chat. Je kunt eenvoudig je bestanden openen, doorsturen, mail openen en versturen. Je hebt erg veel voordelen bij elkaar en die heb je zowel vanaf de computer als wanneer je via de Gmail app alles opent. Met webmail heb je altijd voordelen dat je overal kunt inloggen waar je ook bent, maar ook dat er geen extra programma op de computer nodig is en dat je gebruik kunt maken van een duidelijke interface. Genoeg mogelijkheden en voordelen dus zodat jij er ook gebruik van kunt maken bij Gmail webmail.