KPN inloggen

Inloggen op KPN webmail          

Heb jij een account bij KPN? Dan kun je ook van KPN webmail gebruik maken. Maar als het de eerste keer is dat jij er gebruik van maakt, is het goed om te weten hoe je in moet loggen. Daarom helpen wij je graag verder. Op deze pagina kun je zien hoe je stapsgewijs in moet loggen en ook wat je moet doen wanneer dat er sprake is van een storing. Daarnaast leggen we je nog de voordelen uit van KPN webmail. Lees het daarom allemaal op je gemak door en dan kun jij er echt alles uithalen wat er in zit.

Hoe log je in op je KPN webmail?

Het inloggen op KPN webmail is eigenlijk een fluitje van een cent. Je gaat als volgt te werk:

  • Je gaat naar webmail.kpnmail.nl.
  • Vervolgens vul je je gebruikersnaam in of je e-mailadres.
  • Dan voer je je wachtwoord in en dan kies je login.

Je hebt dan de keuze of je wilt dat de computer je gebruikersnaam mag onthouden. Als je dat wenst dan kun jij deze aanvinken. Op een openbare computer raden we het niet aan om daar gebruik van te maken. Ook via je mobiele apparaat moet jij op deze manier inloggen, zo kun jij dus snel je mail weer bekijken en als het nodig is ook bestanden versturen.

Storingen bij KPN webmail

Het kan wel eens voorkomen dat je problemen hebt met het inloggen bij KPN webmail. Dan kun jij bij je inlogscherm kiezen voor bijvoorbeeld alles over KPN webmail. Het kan zijn dat je wat verkeerd hebt gedaan of je moet je browser opnieuw opstarten. Maar het kan ook zijn dat er een storing bij KPN zelf is. Vaak kun je dat op de website vinden en anders kun je altijd de klantenservice van KPN bellen.

Voordelen

KPN webmail heeft een groot aantal voordelen. Je kunt namelijk je mail kijken waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft geen eigen pc bij de hand te hebben want ook via je mobiele telefoon of tablet log je zo in op je KPN webmail. Er zijn dan ook geen extra programma’s nodig en je hebt een duidelijke interface die je kunt gebruiken. Eenvoudig en snel je mail lezen, binnen halen en versturen. Je komt met KPN webmail echt niets tekort want waar je ook bent, jij kunt je overal kenbaar maken en mails verzenden.