Ziggo inloggen

Inloggen op Ziggo webmail        

Je hebt een account bij de provider Ziggo en je wilt graag inloggen op je webmail. Het is dan prettig om te weten hoe het in zijn werk gaat en zeker de eerste keer. Gelukkig kun jij via je pc eenvoudig inloggen, maar ook via je smartphone en tablet kun je inloggen op Ziggo webmail. We leggen je graag uit hoe het in zijn werk gaat en dan kun je ook meer informatie hier vinden betreffende storingen en over de voordelen van Ziggo webmail. Lees het op je gemak door en dan ben je goed voorbereid op wat Ziggo je kan brengen.

Hoe log je in op je Ziggo webmail?

Het inloggen op Ziggo webmail is niet moeilijk. We leggen je stapsgewijs uit hoe het in zijn werk gaat:

  • Je gaat naar mail.ziggo.nl.
  • Je logt in op je Ziggo mail met je pc, tablet of smartphone.
  • Je geeft je bestaande e-mailadres weer en je wachtwoord.
  • Je klikt op inloggen.
  • Je kunt nu de e-mail bekijken of versturen net wat je wenst te doen.

Storingen bij Ziggo webmail

Het kan zijn dat er een keer een storing is bij Ziggo webmail. Je kunt dan eens proberen je browser af te sluiten en opnieuw te openen. Het kan ook zijn dat er op de pagina zelf een storing is en dat kun je dan vaak op de website van Ziggo vinden. Bij twijfel kun je altijd telefonisch contactleggen met de klantenservice van Ziggo en dan weet jij of dat er sprake is van een storing. Mocht dat zo zijn dan kunnen ze vaak aangeven wanneer het verholpen is en anders helpen ze je op weg hoe je weer in kunt loggen.

Voordelen

Je hebt Ziggo webmail altijd bij de hand. Het gaat dan over je e-mail, agenda, social media, foto-s en andere bestanden. Het maakt niet uit of je thuis bent of onderweg, je kunt je bestanden altijd terug vinden en beheren. Ook kun je deze natuurlijk versturen als je dat wenst. Je hebt maar één centrale inbox en van daaruit kun je werken. Maar welke voordelen zijn er nog meer?

  • 15 GB online opslagruimte, je krijgt bij je Ziggo mail 5 GB online opslagruimte voor je email en nog eens 10 GB voor je bestanden.
  • 6 e-mail accounts, je krijgt 6 mailadressen bij je abonnement en zo kan ieder gezinslid een eigen mailaccount openen.
  • Online agenda en adresboek, overal heb jij toegang tot je agenda en adresboek en dat ook vanaf je mobiele telefoon en tablet.